Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Parquets Farràs

Instal·lació, restauració i poliment de terres de fusta

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

A Parquets Farràs fa més de 30 anys que oferim la nostra experiència i la qualitat als seus peus. Sabem que un terra ha de ser consistent i segur perquè puguem moure'ns amb comoditat, a casa o a la feina.

Avui dia la nostra labor es diversifica i brindem un servei de qualitat, tant al professional com al particular, i comptem amb el millor equip de persones àmpliament experimentat.

Instal·lar un bon terra de fusta no només suposa embellir la nostra llar i la llar dels nostres fills, sinó també contribuir a la preservació de l'entorn natural fent servir un recurs plenament renovable.

A Parquets Farràs coneixem els fonaments de la tècnica d'instal·lació, manteniment i reparació de terres de fusta, i disposem dels productes i les eines adequats.

Fabriquem i muntem la porta que desitgi adaptada completament a les seves necessitats pel que fa a mides, acabaments i espai disponible. Li oferim la solució ideal tenint cura, per damunt de tot, de la qualitat del producte acabat, amb la millor relació qualitat-preu.

Tots els nostres serveis compten amb una instal·lació professional personalitzada.

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Passeig del Lledó, 3 08600 Berga Barcelona
Passeig del Lledó, 3 08600 Berga Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied